Meer artikelen
Nieuw! Vakantiehuis aan de De Waddenzee

Nieuw! Vakantiehuis aan de De Waddenzee

Ontdek ons nieuwe vakantiehuis aan de Waddenzee!


Hallo!

We zijn super enthousiast om ons gloednieuwe vakantiehuis aan de Waddenzee aan jullie te laten zien, gelegen op Camping Zeezicht.

Dit geweldige huis biedt een fantastisch uitzicht op de Wadden, op slechts een steenworp afstand van de kust. Het is de perfecte plek om te chillen en te genieten van de prachtige natuur om je heen.

Met alle moderne gemakken, inclusief een gezellige woonkamer, een gezellige keuken, een rustige slaapkamer en een badkamer met douche, zul je je hier helemaal thuis voelen. Buiten is er een groot terras waar je lekker kunt relaxen en genieten van het uitzicht en de natuur.

Er is genoeg te doen in de omgeving, zoals zwemmen en surfen in het Amstelmeer (Surfschool & leuke restaurantjes) of een dagje naar het Noordzeestrand van Den Helder en Callantsoog. En als je zin hebt in een uitstapje naar Texel, ligt de veerboot vlakbij!

We kijken er echt naar uit om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je verblijf bij ons geweldig wordt!

Tot snel!

Team De Kust Rentals










Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 23-05-2024 / Copyright © De Kust Rentals